Natten var vedevärdig. Haft huvudvärk i stort sett hela natten. Vid 4 tiden övergav jag sängen och gick upp och tog en citodon sen satte jag mig i fåtöljen och försökte få lite sömn.

Sambon åkte till jobbet strax efter 9 och jag gjorde mig i ordning för att vara hos kompisar i Timrå medan sambon jobbade.

Värken i huvudet blev värre och den spred sig även till bakhuvudet. Jag försökte sova lite när jag var hos kompisarna men har så svårt med andningen på grund av all tub de stoppat upp i mina näsborrar efter biopsin.

Till slut ringde jag 1177 för situationen kändes ohållbar. De konsulterade öron-näsa-hals läkaren som sa att jag skulle komma med en gång. Sambon lyckades få en att ta hennes pass på jobbet så hon körde in mig till akuten i Sundsvall.

Slapp sitta en längre tid innan jag fick komma in. Lite blodprover och så kolla blodtrycket. 147/109 var det så undertrycket var högt.

Fick träffa läkaren och han tog ur tuben ur ena näsborren och det blödde rejält. Stänkte ner både hans och mina kläder. Han pratade om att jag har början på en infektion där man tagit biopsin. Han lägger in mig på avd 15 för att ge mig dropp och antibiotika. Jag tycker inte citodonen har någon som helst verkan.

Se om det får ordning på infektionen och smärtbehandlingen så jag får komma hem…