Ja, här ligger man fortfarande på avd 15 på Sundsvalls sjukhus. Fy fasen vilken natt det varit. Haft sådan fruktansvärd huvudvärk! Började i pannan och ju längre tiden gick så spred sig huvudvärken. Så när det var som värst i natt så gick värken i ett band från nacken och över hela huvudet fram till ögonen. Fick minst 6 morfin tabletter utan att de hjälpte något.

Det blev väll totalt 2 timars sömn för mig. De pratade om att det kan vara tumören som trycker på när  jag ligger 😦

20:40

Dagen har gått ganska så bra. Nästan inte känt av huvudet. Haft besök av sambon och bonus sonen. Vi var ner i cafeterian och fikade.

Nu på kvällen så kommer värken igen. Framför allt vid tinningarna och bakanför ögonen. Känns som ett tryck på ögonen som kommer bakifrån 😦 Tänk om tumör djävulen bara kunde försvinna. Att man vaknade ur en riktigt dålig skräckfilm. Tyvärr så kommer inget av det att hända. 😦