Då var det måndag och en dag närmare beskedet om vad det är för typ av tumör. Om den är elakartad eller godartad. Vad är skillnaden i behandlingen? Inte en susning. Ligger fortfarande på avd 15 på Sundsvalls sjukhus. Idag ska de väl ta tamponaderna som jag har i näsborrarna.

Blev lite mer sömn i natt. Runt 4 timmar skulle jag tro. Haft ont som fasen i skallen och sänggrannen för ett djävla liv och är otrevlig. Han sa att ena personalen skulle inte vara här då hon inte fötstog svenska och att han hoppades att hon skulle dö. Då sa jag åt gubben att han skulle uppföra sig!

Nu ligger jag här i sängen och väntar på ronden. Vill ju veta om jag blir utskriven idag eller inte….

Det blev ingen utskrivning idag. Lät på läkaren som jag får ligga kvar tills på torsdag. De vill få till min smärtlindring. Det är framåt kvällningen som huvudvärken blir allt värre. Min funderingbär om det är tumören som trycker på när jag ligger och att det är därför jag har denna huvudvärk.

Läkaren jag träffade idag tog bort tamponaderna jag hade kvar i näsan. Tyvärr så hjälpte det inget med min andning 😦

Är det någon skillnad i behandlingen sen om det är en godartad eller elakartad? Kommer jag överleva omdet är en elakartad tumör som jag har växande innanför pannbenet? Inga som helst svar har jag i dagsläget. Trött mest hela tiden är jag 😦

Hade besök i dag på avdelninge av Malin, Morgan, Carina S, Svenne och min älskade sambo. Tycker synd om henne som ligger hemma själv med sin värl och hon har ju också funderingar…