Ja, jag ligger fortfarande kvar på Avd 15 här på Sundsvalls sjukhus. I natt lyckades jag sova fram till 4. Då vaknade jag av huvudvärken. Så less på detta nu och ändå är jag bara i början på en låång process 😦

Trotts att de tog bort tamponaderna ur näsan igår så kan jag inte andas genom näsan något. Tumören blockerar för mycket för att det ska kunna sipra igenom luft. I och med jag inte får någon kuft genom näsan så får jag kvävningskänslor när jag försöker äta. Därför så lever jag mer eller mindre pä kräm med mjölk.

Läkaren var förbi idag och de håller kvar mig till på torsdag när jag och Anneli ska få träffa läkaren för dommen.

Tänk om den är elakartad och inte går att ta bort? Blir det bara en väntan då på att jag ska kvävas för att tumören blocketar mina luftvägar? Tankarna snurrar i mitt huvud även om man inte vill tänka dom tankarna…