Ny vecka. Snacka om att kännslorna går upp och ner. Samtidigt som man ser fram mot att cellgiftbehandlingen ska starta så bävar man för det. Vill ju få bort tumören från huvudet men tänk om jag blir riktigt sjuk. Vill inte bli dålig eller sämmre rättare sagt. Som det är nu så orkar jag faktiskt vara med lite grann även om jag måste planera in och vila innan.

I morgon ska jag träffa käkkirurgen och onkologen. Nervöst är det.

Fans djävla cancer helvete!!! Hur kan man få en tumör bakom näsan? Pressar på ögonen så jag har ont framförallt bakom vänster öga! Man spelar upp så många senarion i sitt huvud hela tiden. Inte nog med att man har den här skiten att oroa sig för, man har ju räkningar som ska betalas i vilket fall. Man kan ju bara be till gudarna att försäkringskassan betalar ut i tid. Men har kommunen skickat in till försäkringskassan? Det vet jag inte så det får jag försöka kolla i morgon om de har gjort. Spyr på det här snart 😦

Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag får sova i natt.