Japp, då är ett delmoment klart. Varit hos käk kirurgen och dragit ut visdomstanden.

Sen blev det ett besök till Onkologen för att träffa läkare. Hon berättade att jag kommer att få cellgiftbehandling. Först dropp som tar ca 2 timmar och sen blir det via en pump som ger cellgifter dygnet runt i 5 dagar.

Cellgiftbehandlingarna kommer starta den 1/8. Jag kommer få en stark dos av cellgifter så jag kommer tappa håret. Cellgifterna kommer påverka hörseln också. När allt är klart så kommer jag vara frisk men döv och blind :p

Så illa är det väl inte men nedsatt syn och hörsel kan jag nästan räkna med. Jag kommer få 2 cellgiftsbehandlingar här i Sundsvall och sen ska jag göra en ny röntgen. Umeå vill veta hur behandlingen tagit på tumören. Efter det så kommer vidare behandling troligtvis att ske i Umeå. Antingen blir det cellgifter + strålning, eller så blir det strålning bara. Allt beror på hur cellgiftsbehandlingen fungerar.

Risken är att jag kommer bli riktigt dålig på behandlingen och får jag 38 grader eller mer i temp så ska jag omedelbart kontakta Onkologen eller 1177 och sen åka in till akuten. Cellgifterna gör så man har minskat imunförsvar så jag ska undvika att springa i Birsta 1 vecka efter behandling.

Jag hoppades på att man skulle köra igång idag med behandlingen för jag vill ju bli kvitt den här skiten med en gång! Tidigare har man gnällt över småsaker men jag kommer nog få orsak nu att gnälla och klaga 😦

Man går ju och ha en oro i kroppen mest hela tiden. Tänk om de inte kan få bort tumören eller att den växer så pass att man blir ett kolli när allt är över… Hatar verkligen detta!!! Man är så maktlös, finns inget jag kan göra för att förhindra att tumördjävlen växer och frodas i mitt huvud 😦 Lider med de andra i familjen för de påverkas ju också av min tumör. Man låser ju upp allt och alla 😦