I natt har jag vaknat några gånger av huvudvärk. Ska ju inte äta alvedon för mina njurvärde hade ändrats. Har ju ätit mycket alvedon så jag ska ha kunnat jobba.

Igår fick jag se hur det ser ut vid venporten som de satte in i torsdag.

Det är genom den jag ska få cellgifter och allt annat jag kan behöva. Med porten inopererad så kommer de inte behöva att sticka sönder armarna mina.

Man känner sig orolig/olustig inför allt som komma skall. Det är så oerhört mycket information som man får hela tiden. En sak är säkert i alla fall, man ska inte Googla!!! Då är det så att man vill ringa Fonus och boka kista med en gång.

I helgen så ska vi försöka åka upp till svärfars stuga i Byberget. Får göra det nu medans man har ork och kraft. När cytostatika behandlingen startar så är det inte säkert att man orkar vara i By eller göra så mycket.

Tänk om de inte kan få bort tumören eller att den sprider sig till hjärnan och andra organ De kan ju inte säga hur snabbt den växer. När allt är över så ligger man som en grönsak eller kolli och inte kan göra något. Så mycket som rör sig i huvudet. Jag har i alla fall fyllt i det vita arkivet sen flera år tillbaks. Är glad att man pratat om hur och vad man vill den dagen man lämnar in. Det är fall det ska hända något så vet anhöriga hur man vill det.

Pratat med läkaren på Onkologen nu. Jag får ta 1 alvedon till natten 🙂 Förhoppningsvis så slipper jag vakna av huvudvärk i natt. Det är fasen inte billigt att vara sjuk. Hämtat ut mediciner för ca 900 på mindre än 1 vecka. Sanslöst är vad det är! Kan ju inte skita i medicinen heller för då går det käpprätt åt hel**te 😦

Då har vi klippt mig.

Vill vänja mig för hur det kommer bli. När jag börjar med cellgifterna så kommer jag ju att tappa allt hår…