I natt har det inte blivit mer än ca 3 timmars sömn. Alla tankar kommer om nätterna och så har det varit fullmåne.

Munnen är som sandpapper. Det beror på att jag hela tiden andas genom munnen. Blir lite lättare att andas när jag har tagit nässpray men den räcker tyvärr inte så länge.

Satt och gjorde iordning medicinlista i går för morgon och kväll. Det är allt en arsenal med tabletter man tar. Övervägande är på grund av huvudvärken.

I dag blir det nog en ganska lugn dag. Ska ringa Onkologen för att kolla så jag inte ska in i morgon för prover eller annat. Är det så att jag inte behöver åka in i morgon så kommer vi med all sanolikhet att åka upp till svärfars stuga i Byberget. Det är himmlen på jorden för mig. Primitivt och enkelt. När vi är där uppe så fiskar jag enormt mycket. Avkopplande och så kan jag ladda mina batterier. Det kan bli sista gången på länge som vi tar oss upp till By. Vet ju inte hur dålig jag blir på cellgiftbehandlingen.

Byberget…