Vaknade vi vid 4 i morse. Dels var det dags att gå på myggen men så var det alla funderingar… kort från morgonen:

Så vackert här i By om jag får säga det själv…

Tankarna snurrar mycket om cellgiftsbehandlingen som jag börjar med den 1/8. Jag kommer att få minskad hörsel av cellgifterna. Tänk om jag blir helt döv??? Vad gör jag då? Jag kommer troligtvis också bli steril också men det känns som det minsta bekymmret. Sen kommer strålningen att påverka synen… Kommer jag kunna fortsätta att jobba med det jag brinner för, vården? Tisdagen innan jag fick beskedet att jag har en tumör mellan ögonen så drömde jag att jag var på min egen begravning. Det var folk i kyrkan som gick upp vid kistan och höll tal. Jag ”svävade” i ett hörn och såg allt innan jag vaknade. Var det ett täcken? Hoppas innerligen inte det.

Tänk om man bara kunde säga Hockus Pockus så försvann tumören och allt var bra. Tumören jag har är tydligen jätte ovanlig. Klart som f*n att man intevska vara som andra 😦 Är jätte orolig att jag ska bli dundersjuk av behandlingen men samtidigt så har jag inget val.

I veckan som kommer så har jag några besök på sjukhuset. Hörselprov, leverprov och ra bort tandsten. Sen ska det väl bara vara att köra igång med cellgifterna.

I dag bär det av hem till Sundsvall igen. Har varit skönt att vara i by och koppla av, få lite sol, fiskat lite och ladda batterierna med ny energi så man kan ge den här tumören en rejäl match…

Kram på er alla som är med mig på denna resa jag och familjen gör ❤