Det har varit fullt upp denna dagen. 8.50 så var det hörselkontroll och den var mycket bra 🙂 11.00 var det dags för nästa besök på sjukhuset. Träff med sjukhustandvården för att ta tandsten. Tanken var att vi skulle göra det vid 4 tillfällen då jag hade en hel del. Men jag känner stressen att vilja ha bort allr så fort som möjligt så jag bad dom köra så länge jag eller dom skulle orka.

1 timme senare då hade de tagit allt 🙂 Då är det momentet också avklarat. Så nu har jag bara njurprovet kvar som jag ska göra i morgon bittig. Det lär tar några timmar som jag försrötått det.

Eftermiddagen tillbringade vi i sommarbilen som vi vunnit i en vecka nu i sommar. Vi vann ju den förra året också!!! #berners i #sundsvall samt #visitsundsvall är det som ordnat tävlingen.

Sommarbilen i Glada Hudik 🙂

Sommarbilen i Juniskär

Vi fick ha bilen denna veckan för sen vet man inte hur jag kommer mår när behandlingen kommer att starta. Nackdelen med turen i dag var att det blev för lite dricka och jag tror att det kan vara en av orsakerna till att jag fick huvudvärk och mådde illa.

Nä… nu ska jag se om jag kan få sova något. Anneli ligger bredvid och har sovit ett tag ❤

God natt