I dag har det rullat på. Besök hos medecinlab för att få spårämnen till njuren. Hem 3 timmar för att åter vara på lab för provtagning. Nu så är vad jag vet just allt klart för att köra igång cytostatikabehandlingen på måndag. Hoppas innerligen att jag fixar den någorlunda. Kommer få kraftig dos så risken är ju stor att man kan bli ordentligt påverkad 😢

Efter mina besök på sjukhuset så packade vi bilen och åkte upp till Alby. Blev lunch på Getberget som var helt okej. Härlig utsikt var det. Vi får passa på att göra saker nu för sen vet man ju inget alls hur det blir.

Getberget med #sommarbilen från @berners

Vy från restaurangen på Getberget

Mitt huvud har börjat göra sig till känna så nu tänker jag försöka vila lite så man orkar med sig själv resten av dagen. Är så oerhört tacksam i alla fall för alla som har gått med i facebookgruppen – Hjälp johan o hans familj under resam med cancern. Det är svårt att förstå att man är så givmilda både med tankar, gärningar och även med att bidra ekonomiskt.

Både jag och Anneli är enormt tacksamma då ekonomin tar stor stryk nu när båda är sjukskrivna. Känns som man har tillräckligt att oroa sig för som det är ändå.

Wera som startade gruppen har också satt igång en auktion där man kan vinna en husrensning.

Wera är ju medial och jag har ett stort intresse för det mediala så jag hoppas verkligen att den som vinner auktionen blir nöjd då hon är riktigt duktig.

Kvällen blev tuffare än vanligt. Fått ta 2 st Alvedon Forte 1gr som vidbehov medicin då huvudet inte varit så bra och illamående. Rädd för att tumören kanske vuxit med tanke på att jag får tätare huvudvärk trots medicenering…