Då har vi kommit hem igen efter en tur till Ånge, Haverö, mm

Huvudet känns som om det blir sämre för för var dag. Tycker att jag får mer och mer ont i huvudet. Kanske borde prata med onkologen i morgon om det. Liter bilder kommer här från vår tur i Ånge kommun…

Smultron

Haverö hembygdsgård

Getberget

Hällan rastplats

Nu har vi varit och hälsat på hos Malin och Morgan i Timrå. Mycket man försöker hinna med nu innan cellgiftsbehandlingen börjar. Man kanske blir ordentligt dålig på den så man inte kan träffa folk. Det är i alla fall det som jag ställt in mig på. Blir det inte så, utan att jag bara blir lite hängig så är det bara positivt.

Måndag längtar jag efter samtidigt som jag är skräckslagen!!! Det måste bara fixa sig detta. Man har ju inte bara cancern som man grunnar på. Familjen, barnen, släkt och vänner, jobb och en stor del på ekonomin. Tufft nu när vi båda är sjukskrivna. Räkningarna kommer ju i vilket fall. Mediciner och sjukhusbesök tillkommer ju utöver de vanliga räkningarna som kommer varje månad.

Nu har jag fått i mig medicinen och hoppas att jag får sova längre än till 4 i morgon bittig. Sover dåligt på grund av värk, oro och mardrömmar 😢