Idag är det en dag närmare starten av cytostatika behandlingen. Sen är allt igång! Ska bli skönt samtidigt som man är livrädd.

Vi har hunnit med en hel del idag. Sollefteå, Hällsjö, Viksjö mm. Träffade en gammal kompis som jag inte sett på ca 23 år! Grymt skoj var det. Var och fikade hos Annelis ena jobbarkompis när vi ändå var i krokarna. Det har varit en skön dag som vi har kunnat koppla av och njuta av.

Men sin vana trogen så börjar huvudvärken göra sig påminnd framåt kvällningen. 😔 Blivit runt 30 mil idag men det har varit lungt och Anneli har väl kört större delen av milen.

Vi var in och köpte burgare på Sibylla.Helt meningslöst att köpa mat nu. Burgaren smakar som en halvrå färsbit utan kryddor. Fast jag vet ju att det är mig detberor på. Inga smaklökar eller luktsinne har jag ju nu 😦 Man äter mest för att man måste. Just nu är inget gott…

Nu blir det ett försök att träffa John Blund och sen hoppas att man får sova hela natten. God Natt vänner…

Collage från dagen 😀