Ny dag och nya utmaningar. Pumpen verkar fungera som den ska. Sovit hyffsat, bara varit upp 2 gånger och det är helt okej. Magen är som en spärrbalong vilket är mindre kul kan ju jag tycka. Vet inte om man är inbillnings sjuk eller om man känner efter för mycket nu när man går med pumpen hela tiden. Länns som hjärtat slår hårdare och snabbare än normalt och redan nu på morgonen så har jag lite känning av huvudet.

Igår så ökade de på min Dolkontin (långtidsverkande morfin) för jag har haft huvudvärk så många eftermiddagar nu i slutet. Sjukjöterskan som hade hand om mig igår på Onkologen har jobbat sen -96 har aldrig stött på min typ av tumör… Känns mindre lustigt faktiskt att de man frågat om vad det är för tumör inte kan ge något svar. Den verkar i mina öron vara jäkligt sällsynt. Jag vill ju veta vad för skit som växer i mitt huvud!!!

Selfiemannen igår… 😉

Uppdaterar i eftermiddag/kväll. Ha en bra dag alla som följer mig här ❤ 😍

Jaha… Då blev det inläggning på avd 13. Jag har svårt att fokusera blicken, mår illa och känner att magen är som en spärrbalong. Tyvärr så är det ju det här med att äta som blir lidande. Smaksinnet är ju utslaget. Känns som man har metallsmak i munnen. Har fått så snygg skylt här på avådelningen…

Jag väntar på en skiktröntgen. Ska väl kolla så att allt ser okej ut i magen. Helt slut känner jag mig så det blir nog till att försöka sova i natt.