Fortfarande inlaggd på Onkologen för att magen inte vill komma igång. Så trist att ligga inne. Dagen har flutit på. Träffat dietisten om maten. Kan ju knappt äta något för det smakar metall i munnen. Märkt att kallt fungerar. Risifrutti, kräm mm. Blir ingen allsidig kost men jag måste se till så jag inte tappa vikt. Jag kommer behöva alla krafter jag kan få om detta ska gå.

Varit trött nästan hela dagen. När Anneli var här så sov jag större delen av den tiden känndes det som. Sen kom samtalet till Anneli… 🙂 Wera hade nämligen kokat ihop att kidnappa Anneli så att hon fick komma bort från sjukhusmiljön en stund. Wera, Åsa, Carina, Malin och Anneli hamnade på Pink Ladies för att äta och bara prata skit. Tack Wera, vi var ju inne på samma linje du och jag samtidigt också. Allt fokus har ju hamnat på mig och min sjukdom sista tiden. Är så glad att detta gick att genomföra.

Tobias, Johanna och Niklas tog hand om Moa och Alex. Snälla ”barn” man har som hjälper till.

Niklas, Johanna, Tobias, Alex och Moa

Det är bara Mattis, Daniel och Mikaela som saknas på detta kortet, då skulle det vara komplett.

I morgon blir jag väl utskriven från Onkologen. Verkar så i alla fall.

Tack alla som hjälper oss med allt nu när läget är jävligt tufft. Jag kommer aldrig kunna återgällda detta. Så himmla tacksam är jag. Kramar till er ❤