Idag har det varit en härlig dag. Fick komma hem från sjukhuset ❤ Men man är inte riktigt i form. Magen är inte så jäkla bra. Gäller att hålla igång den och att få i mig mat. Inte så jäkla skoj att äta. Fixade varmkorv med räksallad och mos när jag kom hem. Var så sugen på det och skulle njuta av den.

Så tog man första tuggan och det var som att bita i och tugga aluminiumfolie…. mmmm så gott. Eller inte!!! Det hamnade i soporna och jag fick ta till det jag visste funkar, kräm och mjölk. Sallader och kallt verkar gå bra att få i sig så jag får hålla mig till det.

Hade fått så underbart vackra blommor av jobbarkompisarna i Resursteamet samt en korg med godsaker.

Blommbuketten

Korg med godsaker.

Så himla gulliga de är som tänkt på en nu när det är lite tungt. Idag lämnade Tobias och Johanna Sundsvall för att bege sig hemmåt igen. Tyckte det var roligt att de valde att förlova sig här uppe. ❤ Har nog klarat mig ganska bra än så länge mot biverkningar fast visst märker man dom.

Illamåendet är inget skoj. Fast nu är det nog mest det med magen, munnen och smaklökarna som är värst. Önskar att detta var över nu! Vill inte må dåligt. Jag får ju relativt starka cellgifter och det märks. Mår ganska dåligt men jag är hemma!!!