I natt så har det inte blivit någon sömn. Mår illa som fasen. Känns som om det ska komma upp när som helst. Ändå försöker jag att få i mig lite hela riden. Glass, sallad, näringsdryck mm. Går väl sådär tycker jag. Ingemting smakar gott utan det är den här metall smaken mar har i munnen. Redan less på att må så här. Är ju inte så bra med tanke på att jag har minst 1 månad till som jag kommer må så här mer eller mindre.

Jag har beställt pärlor mm nu så jag kan börja göra ”Fuck cancer” armband. Förhoppningsvis kommer grejorna till veckan. Har ju faktiskt fått 4 st som är intresserade av att köpa sånna av mig. Sen vill ju Anneli ha ett också. Alex la ju beslag på det vi gjorde till henne när vi var i Umeå. Tänkte även göra änglar halsband och chakraband. Men vi får se hur det blir med den saken. Enda som är säkert är att det blir Fuck cancer i rött och vit (Timrå IKs färger) Tillfällighet att det blev just dom.

Har yckats sova några timmar i dag. Magen känns inte alls något vidare fast det är ju inte så konstigt heller. Alla piller och så cytostatikan på det som slår mer eller mindre allt i kroppen. Man äter dåligt, ändå försöker jag att få i mig något så ofta som möjligt. Sämst är jag väl på att få i mig vätska. Gäller ju att jag dricker också så jag får ut gifterna ur systemet.

Ja ja…. Solen skiner och nu ska jag bara ta det lungt 🙂

Önskar er alla en riktigt fortsatt trevlig söndag ❤