Det var ingen rolig kväll igår. Mådde piss! Ringde till och med 1177. Igår kväll så kunde jag inte ta kräm ned tabletterna. Krämen är ju det jag lever på!!! Mådde så pass illa att jag nästan kräktes. När jag pratade med 1177 så tyckte de att jag ska dricka. Skulle även äta fast det smakar metall, det var ju ingen fara. SANT, inget som dödar men jävligt obehagligt att äta när det svider och smakar metalliskt i munnen. 1 glas resorb blev det i alla fall.

Lyckades att somna vid 22.30 tiden och sen  var man borta nästan hela natten. Var upp och kollade Sara Sjöströms WR lopp där hon även landade Sveriges 1:a guld 🙂 Hon är bra duktig, aningen bättre än mig 😂 Magen min känns vara i uppror nu. Ska om det inte förändras under dagen ta och kontakta onkologen och höra vad de har att säga. Måste även få något mot munnen. Äta måste jag ju, annars kvittar det vad man stoppar i sig för tabletter.

Nä, jag ska väl föra lite logg om vad jag får i mig så får jag utgå från det. Kuratorn tringde idag för jag har bett om tips på fonder man kan söka och hon hade bara hittat 3 st. När jag går in för att läsa på fonderna så slår det mig att jag har ingen diagnos. De vet att jag har en tumör som sitter bakanför näsan men inte vad för slags tumör. Som jag fått info om så är det en elakartad tumör som inte har spridit sig och att den är välddigt ovanlig… knappast något som man kan skriva i en ansökan.

Munnen svider och det tjuter mer eller mindre som det gjorde förr när tvn visade testbild i huvudet. Mycket gnäll nu tror jag!!! Hungrig är jag men va fan jag kan inte stoppa i mig mat som inte går att äta!!! Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Nästa besök på sjukhuset är i alla fall om 2 veckor så då kanske jag kan få tips på hur jag ska göra. Frysa näringsdryck i iskubar och suga på är väl det tips jag fått som kan funka om det inte gör för ont i munnen. Gör ont på undersidan av tungan och bak i gommen.

Hur ska det bli efter nästa cytostatikaomgång??? Jag tyckte jag klarat mig bra  från biverkningar men det är nu de kommer…. med besked!!! Vill nog inte vara med mer. FANS JÄVLA CANCER!!!!!!!!