Efter samtal i går med onkologiska dagvården så  blev det inläggning på avd 13 igen. Det visade sig att jag tappat 3,5 kg sedan i lördags och det är inte okej. Har ju inte några depåer att ta av innan detta började. Fick något i går kväll mot illamåendet och tvärslocknade av det. Vaknade vid 02 av att jag mår så jäkla illa 😦 Vill inte må så här!!! Hur kan man få en tumör bakom näsan? Helt otroligt enligt mig. Så jäkla mycket plats bör det ju inte finnas uppe i huvudet, så något främmande kan växa och bli så stort utan att det påverkar andra funktioner. Har frågat nu vad jag har för tumör och vad de kan berätta om den. Vill ju veta vad för skit som växer i mitt huvud….

Hur ska jag få i mig näring när det inte går? Har varken svamp eller sår i munnen, inga infektioner eller något annat. Illamående mer eller mindre hela tiden och huvudvärk till och från. Är jag bara gnällig? Vara hemma och må piss eller ligga inne och må piss, det är frågan. Är ju vrål hungrig… Är så frustrerande.

Egentligen skulle jag behöva komma igång med jobbet igen. Ekonomin är ju oroande. Fonder eller liknande kan jag inte söka för jag har ingen riktig diagnos än 😦 Ska börja med att lägga ut min bil på Blocket. Vi behöver ju inte 2 bilar nu när vi är hemma båda två. 

Hört att det är enormt mycket lax som är i Bergeforsen nu. Man skulle vara där i stället och försöka fånga lite lax i stället för att ligga här. Tyvärr så har jag nog inte orken att fiska 😦 Nu har ronden gått och jag blir kvar på avdelningen. Man ska ge mig mer näringsdropp så jag inte tappar mer i vikt. Så jäkla rädd att jag inte ska fixa detta.

Min lunch idag bestod av 3 små kalla potatisar och lite sallad. Frustrerande att vara hungrig men inte kunna äta. Idag ringde chefen för att kolla hur det är med mig. De ska ha apt den 6 sept och var välkommen om jag har ork och lust att komma dit så var jag välkommen. Skickade en hälsning till alla i resursteamet genom henne. Tackade för den vackra bucketten och korgen med massa godsaker som man köpte till mig. 

Magen min är i riktigt olag nu. Bättre hoppas jag att den blir snabbt. Blommorna jag fick från resursteamet i onsdags är fortfarande vackra…