Vilken natt det har varit! Fick en ordentlig tömning i går kväll. Vätskedropp på det…. summa: hungrig och 511 toabesök. Tror droppet rann rakt igenom ner i blåsan 😉 Fått mer blåsor i munnen så det mesta gör ont just nu att få in i munnen. Vaniljglass fungerar fortfarande!!! Det lindrar samtidigt i munnen med glassen. Lyssnat på radiosporten har man gjort i natt så man har ju ändå haft lite koll på hur det gått i OS. Såg nu på morgonen att jag tyckte att jag såg svullen ut i ansiktet och rodnader på halsen. Det är väl medicinerna som är bidragande till det.

På ronden tog jag upp detta med droppet, att jag får springa så mycket på toan så det bestämdes att jag ska få dropp under dagtid i stället. Jag har lyckats behålla vikten sen igår och det är positivt. Haft samtal med kuratorn också. Känndes ganska bra. Fick ventilera en hel del. Frågade om hon visste om det fanns pysselgrejor där man kunde sitta ovh göra något, bara för att fly tankarna för en stund angående cancern. Hon visste inget om det, sa att jag skulle höra med personalen här på avdelningen om de kände till något.

Det med pyssel eller något annat att fly stunden med var dåligt med  här. Böcker finns det men är man som jag så är inte det ett alternativ då jag inte ha ro att läsa. Lyckats att vara vaken hela dagen…. nästan. Sov ca 1 timme så det är väl ändå okej måste jag säga. Legat och kollat in Tradera, Fyndiq, Blocket, Wish och Geek. Blivit några turer på Facebook också. Försöker få dagen att gå. Då kan man drömma lite om allt man vill ha.