Ligger här på avdelningen och tittar ut. Ser grått ut på himmlen men ser nästan ut som om solen försöker tränga igenom molnen. Fick sova till 10 över 4 i morse, sen har magen varit i olag. Verkar inte bli hemgång idag heller. De har kopplat in dropp som ska sitta i alla fall 12 timmar så man får fortsätta att ringa på larmet och låta personalen få jobba :mrgreen:

Min vapendragare… 😉

Jag har nu fått dagens lunch, middag och kvällsmat inkopplad. Blir inte någon hemgång förens blåsorna ochh svampen lagt sig så jag kan börja äta annat än näringsdryck (topping) med vaniljglass. Positiva är att jag har inte tappat mer i vikt. Ligger på ”stadiga” 68,8 kg nu.

Det har varit en lugn dag idag. Anneli kom förbi med lite pysselgrejor så nu kan jag sitta och måla när jag har ork. Dagarna har varit långa för det är inte så mycket man orkat göra. Mest blivit att man kollat blocket, tradera mm, mest för att få tiden att gå. Man har hittat många fina grejor, bilar, hus och mycket mer som man skulle vilja ha. Man glömmer bort cancern för en liten stund i alla fall.