Ja då var det en ny dag med nya utmaningar. Sov till 02.50 i natt, ca 4 timmar. Var en vacker soluppgång jag fick se i dag, fast först såg man super Sarah simma hem ett brons till Sverige i OS.

Soluppgång. Vy från onkologen.

I går kväll så lyckades jag att få i mig annat än vaniljglassen. En rostad smörgås!!! 😀 Blåserna och svampen i munnen kanske är påväg bort. Får jag i mig mat så behöver jag inte få dropp. Det innebär att jag borde kunna få komma hem. Blir kanske inte i dag men blircdet inget bakslag så kan det kanske bli i morgon. Hoppet finns ❤

Är så otroligt tacksam för allt stöd jag och Anneli fått så här långt i vår kamp mot den här cancern jag nu fått. Frågade sköterskan som jobbat i natt om det här med att tappa håret när man får cytostatikabehandling. Hon berättade att det brukar ta någon/några veckor innan det börjar släppa. Känner mig orolig inför nästa behandling av cytostatikan. Med tanke på hur illa jag tagit min 1a behandling, hur ska den andra då bli??? Har knappt kunnat äta något själv utan fått ligga inne och få dropp. Ja, man får se vad de säger när ronden kommer.

Nu har ronden gått och jag får vara kvar för jag inte kan äta riktigt än 😦

Måste lägga upp vad jag råkade ut för i natt.

Klockan i mitt sjukhusrum vid 03.05

Vanlig hederlig klocka….

Det är ingen klocka som går på radiovågor/satelit eller något. Man blir faktiskt lite nervös. Inget som verkar ondsint i alla fall 😲 Man får hoppas att det inte händer mer konstigheter!

Haft lite terapi arbete idag. Anneli var ju så gullig att hon tog med mina färger i går så jag skulle kunna aktivera mig lite när jag ligger här på sjukhuset….

Resultatet av dagens måleri 🙂