Då vaknar man upp ännu en morgon på onkolgen avd 13. Det var lite framsteg i går för mig. Lyckades att äta 4 rostade mackor och 1/4 av maten jag fick. Stort framsteg för mig med tanke att jag inte kunnat få i mig någon fast föda. Blåsor och sår i munnen satte stopp för det.

Vet inte om det går någon rond i dag. Det borde det ju vara tycker jag. Näsan blir mer och mer täppt och det är lite oroande tycker jag. Är det på grund av att bihålorna har fyllts igen? Har tumören flyttat på sig så den blocka mer av näsborrarna? Tycker inte att nässprayen fungerar 😦 Har den rent utav växt så att den kräver större utrymme bakom näsan?

Inget jag kan få svar på inom de närmaste veckorna.Det är bara att vänta och se vad som händer. Ganska påfresstande att ha ringningar mer eller mindre hela tiden. Ljudet vandrar mellan öronen.

Jag är så tacksam till att vi har fått hjälp av så många i facebookgruppen i min kamp mot cancern. Tack vare det så har jag nu möjlighet att köpa material så att jag dels kan måla och dels göra armband. Armbanden kommer jag nog göra med två olika text varianter. – FUCK CANCER och CANCER SUCKS. Det kommer bli att jag kommer försöka måla fler fjärilar och lite andra motiv. Tack säger jag till er alla som hjälper oss genom bidrag. För mig är det jätte svårt att be om hjälp även om vi behöver all hjälp som vi kan få.

Då var sängen bäddad. 2 timmars sömn skrapade man ihop. Är chockad. Fjärillen som jag målade igår blev det intresse av att köpa från flera håll. Bara det är ju chockartat, i alla fall så gjorde jag lotteri av allt för det inte skulle kunna bli orättvist. ALLA 20 lotterna var sålda nu på morgonen!!! Helt otroligt men glädjande då pengar behövs och kommer att behövas. Så senare i ddag så blir det lottdragning 🙂

Nä, det får bli uppdatring senare idag 🙂 Kram på er alla

Go middag 🙂 Det har varit en bra dag idag får jag nog tycka. Haft dragning i dag på lotteriet om min fjärilstavla. Vinnaren blev en av hockeymammorna, Jenny Granbom. Anneli och Alex kom förbi på avdelningen. Spelade en plump och jag lyckades vinna!!! Anneli hade varit och köpt 4 dukar samt färg så då kan man ju måla lite mer när lusten faller på. Det är ju avkoplande och man tänkte på annat en stund. Blir nog inte så mycket mer aktiviteter idag för nu ska jag ta inspmningstablett. Sovit 6 timmar på 2 dugn och det är lite lite kanske.

Dricker min 1:a kopp kaffe på säkert 1 1/2 vecka!!! Gooottttttt ❤ 

Nä mina vänner jag önskar er alla en fortsatt god kväll och en god natt. Vi hörs väl i morgon hoppas jag 🙂