Jaha då var det söndag igen. Var på promenad i morse här på sjukhuset. Då träffar jag på Jerry Thåström som var där med Kabbe och Vilmer. Roligt att träffa  han. Försöker att röra på mig lite då och då just för magen ska hålla sig i gång. Blir lätt att man blir förstoppad när man äter mycket morfin.

Suttit och skissat på en ny fjärilstavla. Får se när man sen tar sig tid eller har ork att måla den.

Skiss på fjärill

Lite seg idag. Ligger nu i sängen och tittar på golfen. Vi har ju 2 svenskar i topp inför idag. Känner mig sjuk idag. Yrsel och näsan som gör sitt. Nu hjälper inte mycket mot näsan. I morgon hoppas jag att öron – näsa – hals läkaren kommer och kollar  näsan.

Lyckats få ca 1 timmers sömn. Helt otroligt… jag håller ändå på att somna medans jag skriver. Blir nog tidig kväll för mig. Skulle kanske behöva sömn. Tänkte försöka att börja måla en till tavla, får se hur det blir. Har ju kommit igång med att äta så i morgon tycker jag att det borde bli hemgång för mig. Får 1 vecka som jag kanske kan hitta på något innan nästa behandling drar igång.

Sköt om er mina vänner och var rädda om varandra. Man vet aldrig vad framtiden har i sitt sköte för oss. Kram på er