Nu är det 1 vecka till starten av nästa cytostatika behandling kör igång. Känner mig ganska okej vilket är skönt. I dag ska jag prova ett varmt mål mat för första gången på hur lång tid som helst…Räknar med att bli utskriven idag vilket är grymt skönt. Gäller bara att man håller sig frisk i övrigt från förkylningar mm. Förhoppningsvis så har jag bara 2 sjukhusbesök denna veckan och båda ska vara snabbt avklarade.

Mår jag bra denna veckan så gäller det att försöka vara ute lite och röra på sig. Men jag får inte glömma att vila. Har ju märkt hur lite som behövs för att jag ska bli helt slut. Igår gick jag från avdelningen ner till Pressbyrån vid 2 tillfällen. Det märktes för jag var helt slut i kroppen efter det.

Vägde mig i dag och har lyckats gå upp till 72.9 kg!!! Så jäkla skönt tycker jag. Något skoj ska vi väl lyckas med denna veckan tycker jag. Så glad att vi köpte en platta som jag kan ha när jag b.la ligger inne. Då kan jag se os mm på den. Sjukhuset har ju bara 1, 2 , 4, kunskapskanalen och barnkanalen. Nu ska jag ta en fika… Hörs senare

Ja, då är man i hemets lugna vrå. Utskriven idag från avd 13 A. Skönt att ligga i sin egna säng. Öron-näsa-hals läkaren kom till avdelningen innan urskrivningen. Gick in med kameran i näsan för att kolla hur det ser ut. Hon berättade att de har tagir en rejäl bit från tumören. Vänster näsborre är helt tjock. Får lätt näsblod. Slemhinnorna är jätte känsliga så därför har jag lätt att börja blöda.

Känner stor skillnad nu i näsan. Börjar bli ordentligt täppt och nässprayen funker inte. Tror att det är fullt i bihålorna så det är därför jag är täppt igen. Hoppas att det bara är tillfälligt. Läkarna pratade om att evetuellt ge mig lite svagare cytostatika vid nästa  tillfälle. Just för jag blev ganska tagen efter första behandlingen.

Nu ska jag kolla os handbollen mellan Sverige – Brasilien 🙂