Så härligt att vakna i sin egna säng!!! Legat inne i nästan 2 veckor och det tär på en både ekonomiskt och psykiskt. Man mår inte bättre av att logga inne men man har dels en trygghet och så får man ju den hjälp man behöver. Måste säga att personalen, allt från städ till avdelningsföreståndaren på Onkologen avd 13A är fantastiska. De har tid med en som patient och de kan bara titta in på rummet och surra lite allmänt om man vill.

Väl hemma igår så blev det en lugn dag och nu gäller det för mig att försöka ta det lite lugnt och vila också när jag är hemma. Inte det lättaste vill jag lova men det kommer gå bra. Har varit lite kreativ på morgonen idag. Gjorde ett armband till Anneli för det första vi gjorde i Umeå fick Alex. Ska se om jag får motivation att måla lite också idag.

Det undre, flerfärgade gjorde jag till hjärtat mitt

Är glad att vara hemma och att det fungerar med maten. I dag har jag hunnit med 2 st frukostar. Men min mun är rena öknen, torr som fasen. Det jobbigaste nu är att hag blöder näsblod allt oftare de sista dagarna.

Dagen har varit bra. Varit i Birsta en sväng på panduro. Kollat efter pyssel och målargrejor. Väl hemma så blev det nästan flera turer till akuten med hjärtfel då vi kollade på damernas match mot Brasilien. Svenskorna vann på straffar :mrgreen: Nu kollar vi på handbollen Sverige – Norge men det ser mindre bra ut för damerna här.

Lyckats äta en hel pizza och sen gjorde jag en varsin milkshake til, mig och Anneli. Känns nu att det varit lite hela dagen och jag har inte vilat något. Blir snart John Blundh känns det som…