Det blev en tidig dag igår. Blev provtagning inför måndagens cytostatikabehandling. Varit förbi och hälsat på kollegorna på Balders Aktivietscenter. Roligt att träffa alla och man saknar att jobba med alla underbara kolleger och kunder ❤ Får ta igen det när man är frisk för även om man känner sig pigg så skulle jag inte fixa något längre pass på grund av orken. På eftermiddagen så bar det av till ishallen. Alex 1a träning för denna säsongen. Själv så gick man ut i bilen och slocknade ett tag.

En jätte fin pysselkorg från personalen på Balders 🙂 Räddar mycket tid när man ligger inne. Måla ett tag och glömma Cancern för en stund känns bra…

Fick sova en hel timme längre i dag! I dag är det möte med överläkaren på Onkologen inför måndagens cytostatikabehandling. Efter mötet så blir det hem, slänga in packning mm och fara upp till Ånge. Timrå IK -04 ska ha uppstartläger för säsongen 16/17. För min del så blir det nog inte mycket hockey i hallen, varken när det gäller A-laget eller -04:orna. Allt hänger på hur allt går med den jäkla tumören. Skönt det känns. Onsdag och torsdag har varit riktigt bra. Hoppas att helgen fortsätter så här.

Ja,ja… ses väl här senare idag. Var rädda om er och varandra så hörs och ses vi…

Ligger och kollar på damfotbollsfinalen. 2a halvleken och nyss satte Tyskland 2-1. Svenskarn gör ändå ingen dålig match. Ser ut som Damlandslaget vinner OS-Silver och det är inte dåligt! Mycket bättre än herrarna får man väl säga. 

Det har varit en mycket bra dag. Jag måste bli bättre på att dricka. Lättare för magen att komma igång då. Märker att näsan blir mer och mer täppt vilket inte känns så bra. Vägde mig idag och läkaren drog bort 1 1/2 kg så då ligger jag på 74 kg vilket är bra. Sköt om er så höts vi i morgon