Vaknade vid 6 tiden i Alby, hos svärfar. Är så glad när man vaknar och man inte känner av biverkningar eller har ont. Denna veckan har känts riktigt bra. Har orkat med en hel del känns det som. Men jag måste lära mig att vila på dagen och att få i mig mer vätska.

Idag åker vi ut till By, jag och Anneli. De ska äta surströmming idag. Försökt flera gånger men det går inte!!! Själv har jag kyckling, ris och grönsaker. Alex och resten av laget Timrå IK -04 är i Ånge på uppstartsläger inför den kommande säsongen. I år blir det nog inte så mycket ishallsbesök så jag får väl följa hockeyn via nätet.

Fick hem igår ett hjälpmedel som förhoppningsvis hjälper till att få lite balans i min kropp.

Chakrastenar.

Liknande den ska jag även försöka göra lite längre fram med senar som känns rätt. Denna tilltalar mig och det känns som det är rätt för mig.

Vi hörs senare idag/kväll. Sköt om er så länge. Kram

21.30

Nu är jag och Anneli tillbaks i Alby efter en heldag i By. De åt surströming och jag höll mig till min mat. Trevlig var det. Vi var väl 10-15 stycken i stugan. Jag klarade faktist av att sova en stund också. Tog en hel del kort när vi var där. 

Byberget

Svärfars stuga i Byberget

I stugan kan man koppla av och njuta. Nu känner ju de flesta till min tillstånd där så man behöver inte dra hela historien så många gånger vilket är skönt.

Nä mina vänner, ni får ha en riktigt bra kväll ❤