Nu har vi kommit hem efter en avkopplande helg i Alby/Byberget. Alex har haft uppstartsläger med Timrå IK Team 04 hela helgen. För min del blir det nog inte mycket man kommer att vara i ishallen men det är ju på grund av cancern. I morgon bittig så drar jävulskapet igång igen och det är något jag bävar för. Vet ju hur dålig jag blev under första behandlingen. Nu är det ju inte säkert att jag reagerar lika denna gången men nu har onkologen beredskapen om jag behöver komma in vilket känns tryggt.

Träffat en som eventuellt har fått cancer och jag kände med en gång att det är tufft för personen. Jag förstår fullständigt då den här väntan är bland det djävligaste man kan vara med om. Man försöker vara positiv och stark men det är inte lätt. Jag är övertygad om att det kommer gå bra för personen i fråga. Man får inte ge upp utan det gäller att kämpa och man är inte ensam. Ens egna tankar är nog det värsta i hela den här grejen med cancer. Man hinner måla upp 511 olika cenario och det ena är värre än det andra. Ta emot hjälpen som erbjuds, både bland nära och på sjukhuset. De finns för en oavsett tid på dygnet.

Återkommer i morgon 🙂 sov gott vänner så hörs vi i morgon…