Ja, här ligger man igen. Denna gången så kom biverkningarna med en gång 😦 Så tragiskt! Magen strular och maten smakar dynga. Man har satt in vätskelista på mig så man ska se hur mycket vätska jag får i mig. Idag har jag varit lite kreativ i alla fall. Gjort 3 st armband. 1 till Anneli och 2 stycken som går som lotterivinster. De pengarna vi får in på de armbanden kommer att gå till att finansiera boendet för Anneli när jag börjar strålningen i Umeå.

Detta blev Annelis Älskade barn armband

Idag märktes det på kudden att det låg mycket hår på den från huvudet. Så nu har den processen påbörjats. Skönt ändå att man klippt sig innan för då blir det inte lika dramatiskt. Önskar jag var klar med detta nu med cancer. Vill kunna äta och leva som vanligt. Nu smakar till och med glassen dåligt. Det har ju varit det som jag kunnat äta. Vad ska jag äta nu??? Så jäkla less blir jag. Jobbigt är det nu!:'(

Hur kunde jag få denna jäkla sjukdom??? Här i Sundsvall är det INGEN som stött på den typen av cancer tidigare. Fuck Cancer!!! Så himla trött nu på denna sjukdomen och ändå är jsg bara i början av behandlingen… Tragiskt! Personalen som jobbar på Onkologen här i Sundsvall är helt fantastiska. De finns verkligen för oss som är inneliggande. De har tid med alla frågor man har och då kvittar det om man är uska, syrra eller läkare. Alla har tid! Känns fantastiskt för de försöker hkälpa en med svar på frågor man har.