Ja, jag ligger kvar på min sal och där blir jag hela helgen. Lotterna på armbanden går åt vilket jag tycker är bra. De pengarna kommer att gå till boende i Umeå för Anneli när det är dags för strålningen. Känns som att det är inte så långt till att man är i Umeå för behandling. Den 2/9 är det dags för röntgen av tumören. Efter det så vet jag ingenting men allt lutar åt att resterande behandling blir där.

Skönt att man har pärlorna att pyssla med just nu. Dagarn blir väldigt långa annars. Blir ju en hel del pysslande när man orkar. Armband, tavlor, mindfulnes och mycket kollande på Wish, Geek, Tradera och Blocket… I dag vaknade jag 01:30 så det blir långa dagar. Ändå tur att jag har eget rum. Annars hade väl medpatienten blivit galen.

Idag har det strulat ganska mycket med droppet. Fått sätta ny nål 3 gånger. Så fort jag ställt mig upp så har droppet vänt så blodet rinner ut i stället för droppet rinner in i kroppen.

Nä mina vänner. Nu ska jag titta lite på 112. Inväntar att hjärtat ska komma förbi. Ha de gott så hörs vi… Kram