Solen lysef från en nästan klarblå himmel men det ser ut att blåsa en hel del. I dag åker cytostatikan. Rond 2 är avklarad. Nu är det bara att invänta de andra biverkningarna. Chansen att de blir mildare än förra gången tror jag inte är stor. Hoppas kan jag ju göra 🙂 Armbandslotterierna går jättebra så det kan nog bli dragning tidigare än beräknat. Vi får se…. Än så finns det ju faktiskt lotter kvar.

I natt fick man sova 2 timmar… All dropp man får måste ju ut också. Nästan så man skulle be om en kateter. Idag fick jag en jättefin peruk av Alex….

Passar bra på mig??? Hämnden är ljuv. Haft mycket besök idag. Maria och Fredrik, Carina och Torbjörn och så var Anneli, Moa och Alex förbi…. Fredrik hade inhandlat lite grymma pysselgrejor åt mig som kommer att brukas en hel del. (Se bild nedan) Man är bra seg nu så förhoppningsvis så kommer man att få sova i natt. Inget dropp har man  i alla fall. Jobbigt nu. De här metalliska smaken har börjat ge sig till känna nu. Så vad jag vet just nu så är det bara risgrynsgröt som jag klarar av att äta. Bättre än inget!

Pysselgrejor från Fredrik  och Maria 

Lottade ut armbanden idag. Fick fullt på båda armbandslotterierna så det rosa ”Fuck Canser” armbandet vann Maria Laakso-Åman och det andra vann Carina Forsgren. Är så glad att det är de som vill hjälpa oss och även vill ha armbanden. I det långa loppet så kommmer det göra att bl a  Anneli  kan följa med  till Umeå när det blir behandlingar där för min del. Hom kommer kanske inte kunna stanna mer än ett par tre dar men det är bättre än inget! Kommer behöva all stöttning man kan få när man  är där. Morbror Anders bor ju i Umeå och han har sagt att han ska komma förbi när jag  är där uppe. Ska bli jätte skoj att träffa honom. Kunde ju varit iunder trevligare omständigheter…

Så här ser det ut utanför min sal….

Tack för idag vänner. Sov så gott så ses/hörs vi en annan dag. Kram