Idag kl.10 så ska jag på röntgen. De ska se hur tumören svarat på cytostatika behandlingen. Jag hoppas verkligen att den har krympt en hel del. Det här med cytostatika behandlingbär fasen ingen dans på rosor. Dels biverkningarna, kan inte äta pga blåssor i munnen, sår i munnen, illamående, smakar metall i munnen och allt är totalt smaklöst. Det man ätit ena dagen kan man inte äta näst dag. Så frustreande!!! Nu har jag snart legat inne 2 veckor i ett sträck 😥 Det tär på en. Man vill ju vara hemma. Ha hjärtat i närheten, sova i sin egen säng, ha sina grejor omkring sig….

Tyvärr finns det inget jag kan göra åt det. Hoppas innerligen att jag fixar att äta idag. Då kanske jag slipper droppet i morgon och kan åka hem. På måndsg bär det ju av igen fast till Umeå. Förhoppningsvis så blir det bara över dagen, annars så får vi sitta där uppe tisdag och ondag utan att de ska göra något med mig. Torsdag och fredag har jag möte med läkaren och så har jag en del röntgen att göra.

Nä, nu är klockan snart 04.30… kanske skulle försöka sova lite till….

Tumören innan cytostatikabehandlingen påbörjades.

Idag har jag varit på röntgen. Man vill se om cytostatikabehandlingen tagit som man velat. Man kan lungt säga att den var betydligt större än vad jag fick för mig. Inte konstigt att man hade konstant huvudvärk. Jag har fått för mig att de här 2 cytostatikabehandlingarna har tagit lite i alla fall på tumören. Ögat sticker ju inte ut lika mycket som innan behandlingen startade.

B cclev lite permison. Så skönt att komma ut från avdelningen en stund. Miljöombyte gör susen. Men man har ju inte mycket till ork. Tog en mjukglass. Jösses så skönt det kändes i gommen. Det svalkade så skönt mot det onda i munnen.

Nu är resan bokad tills på måndag då kör nästa etapp igång. Förberedelser inför strålningen.