Då har man kommit till sista dagen på Sundsvalls sjukhus. Det blir till att ta hem alla grejor som man har här för att kunna packa om inför Umeå resan. Ska åka hem efter lunchen, isterband serveras det här idag. Har försökt att berätta för den personalen man mött här på onkologen hur duktiga de är. De har verkligen tid med oss som ligger inne. Jag har nog inte varit den lättaste patienten men samtidigt så har jag inte varit så krävande. Regnar idag så då gör det inte så mycket att man inte kan vara ute bland folk. Jag ligger ju fortfarande i riskzonen för smitta då mitt imunförsvar fortfarande ligger i botten.

Middag kommer jag äta hemma med Anneli 😀 I kväll blir det att åka tillbaks till avdelningen för att sova. Taxin kommer och hämta mig och Anneli kl.07.10 i morgon då börjar resan. Resan mot Umeå och nästa behandlingsmetod… Strålning

Japp, då har man krupit i säng nöjd och belåten. Ätit chilicon carne, sovit en stund bredvid Anneli och packat inför Umeå i morgon.