Idag är det inga undersökningar eller liknande. Igår blev det tandläkaren här i Umeå för att göra ett gomstöd som jag ska ha när jag strålas. Sen var det ett snabb besök till lab för att lämna blodprov. Sen hände det inget mer…

Idag ska vi ta det lungt. Framåt eftermiddage/ kvällen så ska vi träffa morbror Anders och min kusin Andreas. Andreas har jag inget minne av att jag träffat tidigare. Ska bli roligt att träffa dom.

Vi ska kanske ta bussen till det nya köpcentrat som de bygt här i Umeå, Avion heter det. Ska vara som Birsta… Käns skönt med ett par dagar som man är ifrån sjukvården. Har ju legat på sjukhuset i 14 dagar så man behöver röra lite på sig. Sen var det ju det här med att ta det lungt. Vila då jag behöver det… Det är väl mitt största bekymmer då jag vill göra saker 🙂

Få ta det lilla lugna idag, Det får ta den tid det tar att göra/hitta på saker. Vi hörs framåt kvällen 🙂 Ha en riktigt bra dag mina vänner :mrgreen:

Det har varit en bra dag 🙂 påbörjat att göra en kniv. Kommer även göra lite grejor i pysselrummet. Kan vara skönt med lite variation. Morbror Anders och kusinen min, Andreas var förbi idag. Det var jätteskoj att träffa dom. I morgon ska kanske Anders komma förbi och ta med oss på liten utflykt :mrgreen: Jag och Anneli tog en tur till Avion tror jag det heter, Umeås Birsta. Inget som imponerade speciellt. Lite andra butiker fanns det ju…

Kniven… tror den blir fin 😉

Nu kopplar vi av med lite idol sen får vi se… God natt vänner så hörs vi.