Idag åker vi hem från Umeå. Får vara hemma ända tills onsdag morgon. Ska bli skönt. Igår så fick vi underbara nyheter. Onkologsköterskan på hotellet ringde och fixade så att Anneli får åka med upp och bo gratis på patienthotellet under hela min vårdtid!!! Det var ett stort bekymmer mindre för oss. För det är ändå stora kostnader, 400kr /natt + resa så visst kommer det märkas att vi slipper den kostnaden.

Nu på morgonen så ska masken ljutas som jag ska ha under strålningen och sen har jag CT & Magnetröntgen att göra sen har man permisson. Det var ett tag sen man var hemma och fick sova i sin egna säng. Skönt att man kan lämna allt kvar på hotellrummet. Räcker man får med sig skittvätten hem. Väl hemna så ska jag krypa ner i ett skönt bad. Längtat efter det.

Önskar er alla en trevlig dag så hörs vi av framåt kvällen 🙂 Kram på er

Tillverkning av masken som ska användas vid strålningen

Masken som ska spänna fast mitt huvod vid strålningen.
Nu sitter vi på tåget som tar oss hem. Ska bli så skönt att komma hem! Vi behöver inte åka till Umeå förens på onsdag morgon. Så nu ska vi försöka koppla av hemma i några dagar.