Vilken dag det varit. Fick sova till 6 tiden i dag vilket är flera timmar längre än vad jag gjort den senaste tiden. Blev en lugn och skön dag… Mest pyste runt på förmiddagen. Sen for vi ut med Alex till hockeyträningen. Under tiden som han tränade så åkte jag och Anneli till Malin och Morgan. Vi skulle lämna paket till Tindra som fyllt år.

När träningen var klar så for vi hem med Alex, Moa och Danne. Jag och Anneli skulle på Ica men först skulle vi provköra en ”ny” bil, en corolla. Den var inte något för oss tyckte vi. På väg från parkeringen på väg in till affären så var det en dam, 60+ som trillade ihop och krampade. Jag snurrar runt och ska springa dit för att hjälpa henne. Sträcka på kanske 20 meter. Vad händer??? Jo, jag kommer kanske 2 meter så känner jag bara att jag faller framåt. Hinner inte få upp händerna utan tar imot mig med hakan. Hamnar på rygg och det första jag tänker är – jävla cancer!!!

Efter några minuter så tar jag mig upp och fram till kvinnan. Hon krampar rejält och blöder ymnigt från ett jack på näsbenet. Jag håller hennes huvud så hon inte har det i backen. Är inte kontaktbar. En kille pratar med sos ooch en kvinna är med och hjälper damen. Jag pratar lungt med kvinnan hela tiden och ser att ögonen rullat uppåt. Efter 5-7 minuter så börjar krampen ge sig och jag har sett hennes halsband att hon har epelepsi. Ambulansen anländer och jag harvsett att jag har en del blod på händerna. Frågar ambulansmännen efter lite sprit så jag kan skölja bort lite blod. Då är det mesta mitt blod sen jag föll när jag skulle hjälpa kvinnan…

Allt verkade gå bra i alla fall. Hon fick åka med ambulansen och jag klarade mig med några plåster. Känns helt okej i alla fall och glad att det gick så bra som det gjorde för damen. Nu har man parkerat sig i sängen. Kan sova ända till 07.30 i morgon. Vid 9 tiden ska vi fara till Härnösand med Morgan.

Nääää, nu säger jag tack och god natt.