Då var denna dagen snart till ända. Idag har vi varit på utflykt med Malin och Morgan. Blev en tur till Härnösand och lite fika. Funderade på att åka ner till Hudik då det var marknad där idag, fast klockan gick så fort så vi la det på hyllan. Gjort klart lite armband som beställts. Hade fått lite pärlor nu medans vi var i Umeå 🙂 Alltid lika spännande att öppna paketen som trillar ner i brevlådan. Hade även kommit 2 vinster som jag vunnit på Facebook genom gilla och dela tävlingar.
Skönt att få vara hemma några dagar till. Vi åker upp på onsdag morgon till Umeå för då startar nästa etapp, strålningen. Känns ganska kymigt…. hoppas jag klarar mig undan biverkningar, tycker jag haft min beskärda del nu med biverkningar. Ser fram mot att komma upp dit så jag får komma igång med strålningen och så får jag fortsätta med pysslet nere i oasens lokaler på hotellet. Kanske finns det också en möjlighet att träffa morbror Anders en sväng.

Idag blev jag vänn med kille som bor i Olofström. Det var mor som berättade om honom. Det är min morfars systers som. Jätte skoj tycker jag när man får träffa nya människor framför allt när det är släkt som man inte kände till 🙂