God morgon vänner. Om några timmar åker vi upp till Umeå igen, jag och Anneli. Först blir det möte med dietisten och sen blir det fixteringen. När detta är klart så kommer vi träffa läkaren som ringde i måndags. Vii ska gå igenom ang strålning, cytostatika och frågor vi har.

Ska kolla upp också om det är okej för mig att åka båt i helgen. Jag vann ju Finlandsresa och träff med Takida på lördag. Borde inte vara några problem tycker jag med tanke på att behandlingen inte kört igång. Anneli, Malin, Morgan och jag blir det som far iväg om det nu går bra. Har inte åkt på kryssning sen jag var 16-17 år och åkte till Tyskland med morsan. Är ett tag sen nu….

Finns nog inte många saker som jag hatar just nu som cancer. Hela ens tillvaro raseras… Nä, jag återkommer i kväll med lite uppdatering. Ha en bra dag och njut av livet för vi vet inte vad som framtiden har i sitt sköte.

Här kan man även följa vår kamp. Lotterier mm kommer här. https://m.facebook.com/groups/1193207104064723?ref=bookmarks

Jaha… då sitter man på hotellrummet och försöker smälta all info som man fick idag av läkaren. Hon körde med öppna kort, utan några försköningar. Inte mycket som var positivt. Det var ju lite värre än vad förra läkaren gjorde sken av. Bakåt så går ju tumören mot hjärnan och mot mitt vänsteröga så har den gått igenom benet vid ögonhålan. Mitt vänsteröga är nog tyvärr historia. Låter inte som de kan göra något för att rädda det. Kan bli så att man blir tvungen att ersätta det med ett emaljöga. Man kommer göra vad man kan för att rädda höger ögat.

Frågade om helgen och vinsten jag vann med kryssning och möte med Takida. Det fanns inga hinder att jag inte skulle kunna genomföra det. Så på lördag åker jag, Anneli, Malin och Morgan ner mot Stockholm och en härlig Finlandskryssning 😉 Vi fick tillslut lite semester i år, annars så har det ju bara varit sjukhus som vi besökt denna sommaren.