Nu sitter vi på tåget på väg hem från Umeå. Var bara upp över dagen för att träffa överläkaren för strålningen och för att träffa dietisten. Är jäkligt glad att man börjat att spela in samtalen man har med läkarna så man kan lyssna flera gånger på samtalen. Det är ju så grymt mycket info man får på de här träffarna med läkarna och det är tyvärr många tunga besked.

Mitt vänsteröga kommer med all sanolikhet att ryka. Så då ersätts det med ett porslinsöga. De kommer göra allt de kan för att rädda synen på höger öga. Därför kommer jag att behandlas både med cytostatika 1 gång i veckan och strålning varje vardag. Om man tittar över en 5 års period så är i dagsläget chansen för överlevnad mindre än 50 procent. Utvecklingen går frammåt så jag hoppas verkligen att man kommer på något sätt att bota den här jävulska sjukdom.

Tumören har vuxit igenom väggen till ögonhålan, det är något som synts hela tiden men ingen har sagt det 😦 Inget blir ju bättre om de tassar runt problemen, eller inte berätrar allt. Man blir bara förbannad och så funderar man om det är mer de undvikt att berätta…

Så glad att de inte satte stop för att åka finlandsresan. Tänk att jag vann kryssningen för oss, Malin och Morgan när Takida spelar. Den enda kostnad vi får är maten på båten :mrgreen: Ser verkligen fram mot att åka i morgon med min stora kärlek. Vi kan behöva detta nu. Jag som har så grym tur när det gäller att vinna saker hoppas att jag vinner den största vinsten av alla…. Att överleva den här djävla cancern!!!