Hej vänner. Nu sitter jag och Anneli på en buss på väg ner till Stockholm. Jag vann ju en finlandskryssning och träff med Takida. Vinsten inkluderade 2 vänner och då ville vi bjuda med Malin och Morgan. De sitter på en annan buss med samma mål som vi. 🙂

I morse så loggade jag in på swish för attbse vilka som betalat för armbanden jag gjort. Man blir så rörd över hur många som ger oss hjälp både ekonomiskt och på andra sätt. Man har inte en aning hur man ska kunna tacka alla.

I natt gjorde jag ”Cancer Sucks” armband till Takida. Ska ge dom armbanden i kväll. Är så glad att läkaren gav mig klartecken att kunna åka på den här kryssningen. Vi, jag och Anneli har ju tillbringat större delen av sommaren på sjukhuset. Barnen och Anneli har fått en tuff sommar på grund av min jävla cancer. Vi skulle ju åkt ner och hälsat på bl a Mattis på Öland i sommar och alla andra släktingar som bor där nere.

Anneli och jag taggade på bussen som går ner till Viking Line 😂

Ha det bra i helgen. Själv så ska jag försöka koppla bort cancern och njuta av livet…

Takida…

Jag och Anneli med Takida på finlandsbåten. Vilka lirare. Hur sköna som helst