God morgon mina vänner. I natt har man sovit som en klubbad oxe. I dag kör vi igång med behandlingen! Nervöst är det. Mest på grund av cytostatikan. Hoppas verkligen inte jag blir dålig av den. Skulle vara en helt annan dos än det jag fick i Sundsvall. Sen efter lunch är det dags för strålningen.

Torsdag så kommer Alex upp till Umeå och på fredag så kommer Tobias och ev Niklas och Mikaela. Alex ska få vara med på strålningen så han får se vad som händer här uppe med mig. Blir nog nyttigt.

Idag har vi klarat av den 1a strålningen. Lite läskigt var det men man kände absolut inget vilket är skönt. Anneli fick stå i kontrollrummet så hon filmade en del. Bra det så jag fick också se vad som händer.

Strålningen igång

Bild från kontrollrummet

Efter strålningen så han vi med lite pyssel på hotellet. Har kommit så långt med kniven nu så jag limmat det. I morgon blir det lite pyssel med armband mm har jag tänkt. Sen kommer Alex, Tobias och Johanna… Nu ska jag kolla klart HV matchen och sen blir det Tre Kronor matchen.

Ha det bra vänner ❤