Idag händer det inte så mycket på vårdfronten. Har strålningen efter 13 men det är allt vad jag vet.

Idag kommer Alex med tåget. Åker själv från Sundsvall. Han börjar bli stor nu… Tobias och johanna kommer upp med flyget idag och ska vara uppe över helgen. Känns skoj. De ska även hälsa på någon kompis till Tobias. Hoppas att morbror min har möjlighet att träffas något i helgen.

Nu ligger man i sängen igen. Känns inte alls bra idag många tankar har man. Tyvärr går det inte att få svar på funderingar man har. Hängt upp mig på det läkaren sa sist vi träffade henne. Att jag har 50/50 chans att leva om 5 år… När börjar man märka av biverkningarna av strålningen? Hur blir det om jag tappar tänderna åå grund av strålningen, kommer jag få protes eller inga alls?

Idag blev det inte så mycket gjort på terapin. Några armband och örhängen i silver med änglar blev det. Hann såga till kniven också så i morgon börjas det med slipning. Det kommer bli en hel del jobb med det och sen ska det göras en slida till den. Känns som den kommer blir riktigt bra.

Näää, det blir nog att försöka sova lite. Blir en lång dag i morgon. Vi hörs och ses väll….  God natt