Det var fullt upp idag. Efter frukosten så begav vi oss till Oasen för att pyssla lite innan strålningen mm. Jag började slipa på kniven min som jag ska göra. Hann inte göra så mycket för jag fick gå till sköterskan och sätta 3 strippor på ringfingret. Lyckades skära mig på min kniv…. Efter det så ringde tandvården och frågade var jag var. Då hade jag tydligen tid hos dom. Hade varit bra om tiden hade getts till mig ochså. Tänderna ser bra ut men jag börjar redan få strålskador i gommen. Frågade också om hur det blir om jag tappar tänderna på grund av sjukdommen. Då berättade de att i och med det är på grund av cancer n  så kommer jag få nya tänder  protes eller liknande.

Alex var med idag på strålningen. Tror att han tyckte det var spännande att se vad jag går igenom varje dag. Kl. 13 så var det då dags för nästa besök, kuratorn. Hade begärt att få träffa henne då jag vill ha hjälp med hur man ska söka fonder. Blev även upprepning av varför jag var här i Umeå. Vi ska i alla fall träffas några gånger till. Då ska jag även ha med de fonderna som jag fått hemskickade. Sprang även på dietisten så hon gav mig tid tills måndag. Full hyggning då. Läkare, dietisten, lab och strålning…