Vad tiden går fort. Tycker dagarna bara flyger iväg. Idag är det inre så mycket på agendan. Ska träffa Anders en sväng så han får träffa Tobias och Johanna. Anneli och Alex ska ta en tur på stan bl a De behöver lite egentid. Som det sett ut så har de blivit lite åsidosatta, både Alex och Moa.näst gång som någon ska följa med upp så blir det Moa. Hon behöver också få se vad jag går igenom om dagarna.Börjat få ont i näsryggen igen 😦 Varför??? Tycker att i och med strålningen och cytostatika behandlingen är igång så borde den symtomen krympt.

Det rullar in beställningar hela tiden på armband och örhängen. Det kommer dröja tills jag varit hem innan jag kan göra dom då jag har de flesta pälor hemma. Provade att göra armband med fallskärmslina igår. Det var inte svårt. Kommer göra ett gäng sånna också till försäljning. På söndag eller måndag kommer jag starta upp ett nytt lotteri. Vi får se vad som blir vinsten då? Blir nog Autograferna från Takida och ett armband gjort med fallskärmslina eller autograferna från Takida och ”Cancer Sucks” armband.

Nä, jag återkommer i kväll med lite uppdatering …. Ha en riktigt bra dag nu. Kram

Det har varit en händelserik dag. Vid frukosten så kände jag hur hjärtat rusade. Gick till sköterskan som kollade blodtrycket. Trycket låg bra men pulsen låg på 127. Efter ett tag kollade hon trycket igen och då låg jag på 121. Sköterskan ringde onkologen som skickade mig till Akuten. Efter några timmar på akuten med Anneli så fick vi gå tillbaka till hotellet. Det var ingenting som visade på några prover. Sen for jag, Tobias och Johanna till Avion köpcentret här i Umeå. Anneli och Alex gjorde Umeå 🙂 På eftermiddagen så for vi till morbror Anders och hans hund Pelle.

Barnen pysslar :mrgreen: