Idag åkte hjärtat hem med Alex och Tobias och Johanna ska också åka hem idag. Själv så får jag vänta till på fredag att komma hem. Oroar mig för mitt illamående som tyvärr verkar bli värre och värre. Vill verkligen inte hamna på sjukhuset på grund av att jag inte kan äta. Måste ta upp det med läkaren i morgon. Måste bero på cytostatikan jag får även om det är en mycket mindre dos än jag fick hemma i Sundsvall.

Får se när Anneli kommer upp igen. Går allt som planerat så kommer jag att umgås en del med Anders 🙂 Skönt att han bor här i Umeå. Jag, Tobias och Johanna var ur till Anders igår och hälsade på. Känner mig färdig men jag misstänker att en del av det beror på magen. Sen dricker jag på tok för lite. I morgon är det fullbokat med strålning, dietist, läkare och lab. Ska försöka komma en bit med kniven också. Slutade ju med att jag fick tejpa i fredags pga av klantighet. Blir kanske något/några armband också. Vi får se. Nu får jag ta en dag i sänder.

Kollar på hockey, Sverige mot Europa och det ser inte så bra ut. Just nu leder Europa med 2-1 i början av 3e. Får se hur det slutar…