Ångestens dag idag… ”lönen” kommer in på kontot för att vända. Räkningarna är de samma även om man är sjukskriven. De bryr sig inte om att man är sjukskriven. Måndagen gick ganska bra trots att det var mycket att stå i. Idag har jag cytostatika och strålning på schemat.

Blir till att tillbringa lite tid med kniven och sandpapper idag. Den ska tydligen vara len som en barnrumpa innan de godkänner den. Sen blir det till att göra slidan til den. Från början var jag inne på att fräsa ett spår i handtaget och lägga in Fuck Cancer bokstäver. Tror det blir för mycket så i stället så skriver jag det på slidan. På skafftet kommer det att sitta en liten glasbit i stället som kommer göra att den sticker ut.

Tanken på att man kanske inte överlever den här sjukdommen, Cancern, finns i bakhuvudet mer eller mindre hela tiden. Man har hoppet om att man ska utföra magi med min Cancer och se till att jag går levande ur den här striden. Mycket gnager i huvudet. Skulle det gå åt skogen så vill jag att så mycket som möjligt ska vara förberett så att det inte blir några oklarheter.

Men det är långt kvar innan jag ger upp motcdenna jävulska sjukdom. Ger mig inte förrens man har gjort allt man kan för att jag ska övervinna cancern. Tänker mycket på barnen och alla i mitt liv. Vad har man åstakommit på de här 47 åren man promenerat på jorden???

Som sagt var, många tankar far i skallen. Tur man har Oasen här på hotellet så man kan rymma i tankarna från cancern. Börjat göra armband av fallskärmslina som blir skitsnygga tycker jag. Så nu har man ett till projekt att jobba med. Pärlor, kniven och armbanden…

Gjort av fallskärmslina

Några fina armband.

Min kniv jag jobbar med 😁