Det har varit en lång dag. Vaknade innan 3 i natt och sen har det rullat på. Missade kuratortiden idag för jag satt på oasen och jobbade lite. Blir kuratorn i morgon i stället. Strålats idag igen. Det kommer jag ju göra måndag till fredag ända till 2 november. Idag känndes det som det var starkare ljus i själva strålningen i båda ögonen. Undrar när synen tar stryk?

Blivit några armband gjorda i dag av fallskärmslina. Tycker att de blir snygga. Sen var man med på lite kareoke på Oasen. Häldre än bra kan man lungt säga att det var. Ingen av oss som var där har sångröst kan man väl lungt säga. Idoljuryn hade inte delat ut några guldbiljetter 😂😂😂

Ligger i sängen och kollar på matchen Timrå IK – Oskarshamn. Efter nästan 2 perioder så står det 2-0 till TIK. Alex och 3 till från laget är med i powerbreak och skyfflar undan is. Han blev jätteglad när han fick förfrågan. 🙂 Har har tydligen fått byta nr på tröjan. Nu har han inte #31 längre utan hans nya nummer på tröjan är #6.

Det känns ganska tufft nu med behandlingarna. Man tar ju stryk. Illamåendet kommer och går och det blir allt oftare tycker jag. Så jäkla less på den här cancern. Det är ju inte bara sjukdommen man oroa sig över. Att vara sjuk kostar ju en hel del och samtidigt så sjunker inkomsterna drastiskt mot när man jobbar. Mediciner, maten på hotellet mm. Känns tungt. Se om man kan lägga ut  Annelis V40 i helgen. Pengarna behövs verkligen.

Ser ut som Timrå kommer vinna. 3-0 står det med halva tredje kvar. Då tror jag att de kommer ligga kvar som 1:a i tabellen. Nä, nu önskar jag er alla en riktigt trevlig kväll…