God morgon mina vänner. Nu har jag haft diagnosen cancer i mer än 3 månader. Ändå känns det som de har skyndat på inom vården. Att jag har kommit en bra bit på väg i kampen mot cancern. Ändå vet jag att fortfarande så har jag en Lååånnngggg väg kvar. Vet att chansen att bli frisk är 50/50 men chansen finns fortfarande att jag ska fixa denna atriden med familjen och vännerna vid min sida.

Är så tacksam för alla som stöttar oss på olika sätt. Det är jäkligt tufft nu och då är det inte bara sjukdoms mässigt jag menar. Pengarna försvinner allt för fort och räkningarna visar tyvärr ingen nåder för att vi är sjukskrivna båda två här hemma. Man försöker trolla med knäna men det är inte lätt. Det blir ju mycket extrakostnader nu när man är sjuk. Medeciner, vårdplatsen, mat på hotellet 5 dagar i veckan x 90 kr/dag, terapin på hotellet kostar… ja, allt kostar faktiskt pengar som idag är en bristvara 😦

Idag blir man i Sundsvall sen åker jag, Anneli och Alex upp på söndag eftermiddag igen till Umeå. Då startar en ny vecka med behandling för mig. Man pemdlar mellan hopp och förtvivlan i den här kampen. Cancer är en djävulsk sjukdom kan jag informera er alla om. Ena dagen har man hoppet uppe och tror verkligen på att man ska fixa den här matchen för att sen vilja ge upp totalt…

Nä, jag fortsätter senare idag…

Nygjorda örhängen 🙂

Idag har det varit en bra dag. Vi har provkört 2 st nya Renault, bara för vi kunde (sen fick vi ju en varsin biobiljett) Varit ut på hockeyn en stund när Alex hade träning så det blev lite socialt umgänge med de andra föräldrarna. Riktigt skoj då jag knappt träffat de  sen förra säsongen tog slut.

Startade ett lotteri som ligger på Facebook, https://www.facebook.com/groups/1193207104064723 Får hoppas att det blir något genomslag på det lotteriet. Fått en del beställningar på både örhängen och armband idag så det rullar ju faktiskt på. Tur det vill jag påstå då vartenda krona är välkommen. Nåja… That’s all for today….