Ja,  vad säger man om denna dagen???

Började fantastiskt bra. Vaknade vid strax innan sex och gick in i vardagsrummet. Vid 8 tiden vaknade Anneli så då kröp jag ner i sängen till henne. Så låg vi och bara höll om varandra. Känns som jag i för stor utsträckning förbereder mig för att det kan gå åt skogen med mig så jag stöter ifrån alla. Får nog börja tänka om!

Vi hade bestämt att åka till volvo isag för att köpa spolarvätska och så hade ICA Maxi prova på kasse för 100 kr där. Vi kom dit 3 minuter över 10 (de öppnade då), då var vi långt bak i kön bland alla andra pensionärer… Det blev precis så vi fick möjlighet att köpa matkassen 😀

Måste säga att bya Volvo V90 är riktigt snygg! Fast jag skulle aldrig ge närmare 640000 för en bil. Nu var ju denna extra utrustad men ändå!!!

Dagen flöt på bra och vi var förbi Carina och Sven-Erik och hälsade på en stund. Sen for vi hem åt lite och packade klart för att åka till umeå. Malin var så gullig och skjutsade ner oss till tåget. Där började det….

Vi  var i god tid så vi gick in för att köpa något att ha på tåget. Skulle betala och upptäcker att min mobil är HEMMA!!! Så bra med tanke på att min biljett till tåget är på mobilen, kort och tider till behandlingar,  mitt högkostadskort mm, ALLT ligger hemma. Malin har hunnit åka så jag går ut och får tag i en taxi. Ilfart hem och tar mobilen. Missar tåget vilket var väntat. Köper en ny biljett och slår mig ner i vänthallen. Den här missade mobilen kostar mig 800 kr extra som jag inte har egentligen. Så typiskt!!!  Skönt, 20 min till tåget går 🙂 Kollar igen på biljetten. Avgång från NAVET??? Va fan! Fattar min väska och jäkta som en gnu ner till navet och hinner i tid för bussen var nästan 20 min sen. På tåget sitter Anneli och Alex och jag sitter på navet.

Bussen kommer och vi ska kliva på bussen. När vi är 6 st kvar så är bussen full!!!. De sätter in en extra buss till Härnösand. Samma visa där. FULLT i bussen och ingen extra buss nu. Folk går stå i gången och jag har turen att få sitta framme hos chafören. Folk är ”lite” irriterade kan jag säga. Har jag den här turen i fortsättningen på resan till Umeå så får jag väl åka buss hela resan eller så kanske det blir ett haveri på bussen… Väl i Ö-vik så skulle det bli tåg. Men men… bussen var så pass sen så självklart så missade vi tåget så buss blir det hela vägen till Umeå. Bara 45 minuter sena är vi. Den som lever får se. Hoppas jag är uppe innan det är dags för strålning i morgon.